De ce să te adresezi medicului

Medicul este singurul în măsură să pună diagnosticul de psoriazis și să decidă asupra tratamentului potrivit. Pentru că psoriazisul este o boală cronică, cu care vei trăi toată viața, relația pe care o ai cu medicul tău va fi una pe termen lung, de aceea trebuie să găsești un medic în care să ai încredere, cu care să comunici bine și care să te poată ajuta să treci mai ușor peste momentele mai dificile cu care te confrunți în lupta cu boala.

Ai întrebări cu privire la psoriazis?

Întreabă-i acum pe medicii specialiști.

Află mai multe despre psoriazis

Este foarte important de știut faptul că psoriazisul NU este contagios!

ce-este-psoriazisul

Ce este psoriazisul?

Psoriazisul este o boală cronică, ce reapare episodic pe parcursul vieții și nu poate fi vindecată complet. Vestea bună este ca în prezent există numeroase variante de tratament eficiente care ajută pacienții cu psoriazis să ducă o viață normală.

stil-de-viata-sanatos

Stil de viață sănătos

Un stil de viață sănătos înseamnă o dietă echilibrată, mișcare, gestionarea stresului și o stare mentală pozitivă. În cazul psoriazisului, fiecare pas construit în direcția unui stil de viață sănătos este important pentru managementul bolii.

ingrijirea-pielii

Îngrijirea pielii

Îngrijirea corectă a pielii este esențială în cazul psoriazisului, pielea fiind mult mai vulnerabilă decât în mod normal. Igiena zilnică trebuie făcută cu multă atenție, folosind produse de spălare delicate, care să curățe și în același timp să hidrateze pielea.